Kirjoittajaksi?


Haluaisitko osallistua Everton-sivuston sisällön tuottamiseen?

Sivuston omistaja 'Räppärikovis' on välillä sen verran kiireinen henkilö, ettei sivuston kunnollinen ylläpitäminen tahdo aina onnistua.

Apua kirjoittaja tarvitsisi lähinnä otteluennakkojen kanssa. Jos Sinua, hyvä lukija, kiinnostaisi esim. raportoida tai ennakoida Evertonin otteluita silloin tällöin (ensisijaisesti silloin, kun 'Räppärikovis' ei pysty) tai vaikka vain yhdestä ottelusta, voit ottaa yhteyttä sivuston omistajaan sähköpostiosoitteeseen evertonsivusto ät gmail piste com.

Viestissä voisit kertoa vähän itsestäsi ja suhteestasi Evertoniin perustellen samalla, miksi olisit hyvä kirjoittaja sivustolle. (Tämän tarkoituksena vain arvioida, millaista tekstiä hakija pystyy tuottamaan. Eikä sekään ole niin pilkuntarkkaa, vaikka sivuston omistaja oikeinkirjoituksen uljasta taitoa kovasti arvostaakin.)

Sivuston kirjoittaja ottaa ilomielin vastaan myös tuoreita omakohtaisia kertomuksia tai kuvia reissuista esimerkiksi Evertonin otteluihin 
– niitä voi lähettää edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Halutessa kuvat, kertomukset tai kirjoitukset voidaan julkaista sivustolle anonyyminä tai nimimerkin takaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti