perjantai 2. heinäkuuta 2010

Vieraskirja

Tämä on Suomalaisen Everton-sivuston vieraskirja. Voit julkaista palautteesi kommentoimalla tätä tekstiä.

Vieraskirjaan voit antaa palautetta sivuston tekijälle tai kommentoida jotain sivustoon liittyvää.

Voit myös ottaa kirjoittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostiosoitteeseen evertonsivusto@gmail.com.

4 kommenttia:

  1. Täällä ei ole mitn foorumiosastoa? Vai olenko vain täysin sokea?

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti ei. Everton-aiheiseen keskusteluun voi osallistua Suomalaisen Everton-sivuston Facebook-sivulla (http://www.facebook.com/pages/Suomalainen-Everton-sivusto/113738852019435?sk=wall&filter=1) ja Paitsio.comin keskustelufoorumin Everton-osiossa (http://www.paitsio.com/foorumi/viewforum.php?f=41&sid=f9e54c12769a9897182b5dde75fdf26d)

    Pahoittelut vastauksen myöhäisyydestä.

    VastaaPoista
  3. Hyvä sivusto. Kiitokset sen pitäjälle. Nyt kun ei ole foorumia niin kirjoittelen tänne. Mitäs mieltä olette muut Evertonialaiset olisiko aika vaihtaa tuo Howardi johonkin muuhun? Esim. Wigan pelissä taas tuli suurehko virhe meidän niin sanotulle ykkös kassarille.

    VastaaPoista
  4. Kiitos palautteesta! Omasta mielestäni Howard on yksi Valioliigan parhaita. Wigan-ottelun jälkeen yhdysvaltalainen on jälleen esittänyt muutamia joukkueen pystyssä pitäviä torjuntoja. Hän on aivan loistava lähitorjuja ja hän ohjaa koko puolustusta pääosin varmoin ottein. Howardin nuorempi haastaja Mucha ei kummoista mahdollisuutta ole saanut, mutta muutamassa pre-season-ottelussa viime kesänä varsinkin puolustuksen ohjaaminen oli todella epävarmaa, ja tämä heijastui myös slovakialaisen omaan torjuntatyöskentelyyn. Valitettavista satunnaisista kämmeistään huolimatta Howard on ykkösmolarin paikkansa Evertonissa mielestäni ansainnut.

    Pahoittelut viestisi myöhäisestä noteerauksesta. Valitettavasti kunnollisen foorumin perustaminen ja ylläpitäminen näin kotikutoisesti on melko hankalaa. Siksi olenkn yrittänyt keskittää keskustelut Suomalaisen Everton-sivuston Facebook-sivulle sekä osoitteessa paitsio.com sijaitsevalle foorumille, jossa on myös oma Everton-osio. Yritän selvittää olisiko sivuston täysversion juttuihin teknisesti mahdollista lisätä kommentointiominaisuus.

    VastaaPoista