torstai 12. elokuuta 2010

12.8.2010 - ENNAKKO: Blackburn Rovers vs. Everton FC

Tämä on Suomalaisen Everton-sivuston kevytversio. Siirry tähän uutiseen täysversion puolella tästä.

Everton a
loittaa kau
den 2010-2011 Valioliigaottelulla Blackburn Roversia vastaan lauantaina 14.8. klo 17:00 alkaen. Edellinen joukkueiden kohtaaminen päättyi 3-2 Evertonille.
Joukkueuutiset:


Blackburnin valmentaja Sam Allardyce on lievässä liemessä kokoonpanonsa kanssa, nimittäin Morten Gamst Pedersen, Martin Olsson, Brett Emerton, Keith Andrews, Lars Jacobsen, Phil Jones, Steve N’Zonzi ja Mame Biram Diouf olivat kaikki pelaamassa maidensa leivissä kansainvälisenä maaottelupäivänä. Näinollen on hyvinkin todennäköistä, ettei joukkue pääse ihan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla liikkeelle.

Evertonilla maajoukkueidensa leivissä olivat ainoastaan Tim Howard, Joseph Yobo*, Phil Jagielka, Diniyar Bilyaletdinov, Steven Pienaar, Tim Cahill ja Aiyegbeni Yakubu*.

Loukkaantumisia ei kummallakaan joukkueella ole, mutta joidenkin lähteiden mukaan Victor Anichebe ei olisi vieläkään toipunut pari viikkoa sitten sattuneesta "kolhusta".


Edellisen ottelunsa Blackburn pelasi Sydney FC:tä vastaan lauantaina 31.7.2010 voittaen lukemin 2-1. Everton pelasi viime ottelunsa la 7.8.2010 häviten melko huonolla peliesityksellä 2-0.

Mahdolliset avauskokoonpanot:

Blackburn: Robinson - Samba, Givet, Nelsen, Chimbonda - Dunn, Pedersen, Andrews, Emerton, N'Zozi - Roberts.

Everton:

-----------------------Beckford-----------------------
-------------------------Cahill--------------------------
Pienaar-----------------------------------Anichebe
----------------Arteta-----------------------------------
---------------------------Fellaini-----------------------
Baines--------------------------------------Coleman
------------------Distin-------Heitinga----------------
--------------------------Mucha-------------------------

Vaihdossa: Howard, Hibbert, Jagielka, Neville, Bilyaletdinov, Rodwell, Saha.

Tulosveikkaus:

Kirjoittajan lisäksi Veikkaus on laskenut Evertonin ennakkosuosikiksi otteluun (B'burnin voiton kerroin 2,7 tasapelin 3,1 ja Evertonin voiton 2,45). Kirjoittaja veikkaa, että Everton ottaa itseään niskasta kiinni hävityn Wolfsburg-ottelun jälkeen ja ottaa kamppailusta täydet pisteet lukemin 2-0. Maalintekijöinä Jermaine Beckford ja Victor Anichebe. Syöttäjinä Mikel Arteta ja Marouane Fellaini.* Kirjoittajan oletus. Yleensä ovat olleet maajoukkueessa mukana, mutta kokoonpanoluotteloa kirjoittaja ei löytänyt.

Lähde: evertonfc.com, veikkaus.fi, sportingpreview.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti