tiistai 9. marraskuuta 2010

9.11.2010 - ENNAKKO: Everton FC vs. Bolton Wanderers

 Tämä on Suomalaisen Everton-sivuston kevytversio. Siirry tähän uutiseen täysversion puolella tästä.

Kuuden tappiottoman ottelun putkesta nauttiva Everton kohtaa vahvavireisen Boltonin ke 10.11.2010 klo 22:00.


Bolton on välttänyt tappion viimeisistä seitsemästä ottelustaan kuudesti. Viime kierroksella Bolton nuiji vakuuttavasti Tottenhamin luvuin 4-2, kun Everton taas saavutti Blackpoolia vastaan ainoastaan 2-2 -tasapelin lukuisista maalintekopaikoista huolimatta. Edellinen joukkueiden välinen kohtaaminen päättyi viime helmikuussa 3-0 Evertonille Artetan, brasilialaislainahyökkääjä n ja Pienaarin maaleilla.

Evertonilta ottelun missaavat Leon Osman (nilkka), Ross Barkley (murtunut säriluu) ja Victor Anichebe (polvi). Jack Rodwell ei ole vielä 90 minuutin kunnossa, mutta aloittanee ottelun kuitenkin vaihtopenkillä. Belgilialaisjätti Marouane Fellaini on myöskin kinnerjännevammansa jälkeen mukana kokoonpanossa.
Boltonin Jlloyd Samuel (pohje), Sean Davis (polvi), Ricardo Gardner (reisi) ja Joey O'Brien (polvi) joutuvat jättämään ottelun väliin loukkaantumisten takia.

Mahdolliset kokoonpanot:

Everton:

---------------Yakubu--------------------
----------------Cahill---------------------
Pienaar----------------------Coleman
-------------Arteta------------------------
----------------------Fellaini--------------
Baines---------------------------Neville
------------Distin--Jagielka-------------
-----------------Howard-------------------

Vaihdossa mahdollisesti: Mucha, Hibbert, Heitinga, Rodwell, Bilyaletdinov, Beckford ja Saha.

Bolton:

---------Elmander--K. Davies-----
Taylor------------------------------Lee
-----------Holden--Muamba---------
Robinson------------------Steinsson
--------------Knight--Cahill------------
---------------Jääskeläinen-----------

Vaihdossa mahdollisesti: Bogdan, Blake, M. Davies, Klasnic, Moreno, Petrov ja Rickets.

Tulosveikkaus:

Fellainin palatessa kokoonpanoon puolustus pysyy entistäkin tiiviinpänä, eikä sitä ihan kuka tahansa ohita. 'Felli' tuo myöskin lisäpuhtia hyökkäyssuuntaan, joka tarkoittaa sitä, että nyt namupassien antajia on keskellä kaksi: Arteta ja Fellaini. Vielä, kun Baines-Pienaar -akseli pistää seinäsyöttörallin pyörimään, alkaa Bolton-pakkien jalkoja tutisuttaa. Puhumattakaan Séamus Colemanin taidokkaista oikeanlaidan nousuista.
Ainut haastavampi asia saattaa olla Wanderers-toppari Gary Cahillin hyvä vire, mutta harvemmin yksi pelaaja kuitenkaan pesisi kaikkia vastustajia. Ihan ylihelppo ottelu ei ole Evertonille luvassa, mutta kirjoittaja uskoo hyvällä taistelulla Sinisten voittavan ottelun 2-0 Artetan ja Colemanin maaleilla. Alustajina osumiin Yakubu ja Fellaini.

Veikkauksen kertoimet:
1        x        2
1,53,6    5,7
Pelausprosentit:
59%   25% 16%
Kertoimet ovat ehkä vähän turhankin mairittelevat Evertonille, ja joku veikkaus-friikki voisi kokeilla ohipeliä kohteesta.
 

Muuta:

Valitettavasti ottelusta ei raporttia sen myöhäisen ajankohdan ja nauhoittamismahdollisuuden puuttumisen takia. Ensi sunnuntain Arsenal-ottelu näkyy isänpäivän kunniaksi ILMAISEKSI Canal+ Sport 1 -kanavalla, ja silloin otteluraportteia on tarjolla puuttuneidenkin edestä.