perjantai 3. joulukuuta 2010

3.12.2010 - SIIRTOHUHUJA: Beckham ei tule Evertoniin, Donovan "fifty-fifty"

 Tämä on Suomalaisen Everton-sivuston kevytversio. Siirry tähän uutiseen täysversion puolella tästä.
Los Angeles Galaxyn 35-vuotias keskikenttäpelaaja kiistää lainasopimuksen Evertonin kanssa.

Entinen Englannin maajoukkuekapteeni Beckham kertoi kunnioittavansa valtavasti Preston FC:ssä vuonna 1995 joukkuetoverina ollutta, nykyistä Everton-manageri David Moyesia.

Lainasopimuksesta Evertoniin kysyttäessä ManU-kasvatti 'Becks' vastasi: Ei. Olen Manchester United-fani, ja Everton olisi liian lähellä kotia.

"On aina imartelevaa olla uhdistettynä johonkin suureen joukkueeseen, vaikka kyse olisikin vain muutaman kuukauden lainasopimuksesta.

"Kunnioitan David Moyesia valtavasti - olen aina siitä asti, kun pelasimme Prestonissa yhdessä."
Viime kaudella suuren suosion parin kuukauden Everton-lainapestin aikana saavuttanut David Beckhamin seurakaveri Landon Donovan sen sijaan on kertonut tulevansa mielellään lainalle Evertoniin kevättalveksi.

"Haluan mennä takaisin (Evertoniin) - miksi en haluaisi viime kerran jälkeen?

"Mutta minun täytyy huolehtia kehostani ja se on juuri nyt tärkeintä.

"Tilanne on 50-50 tällä hetkellä."
-------------------------------------------------------------------------------------------

Huhujen mukaan moni brittiläinen ja muunkin maalainen seura on kiinnostunut saamaan Evertonin nigerialaishyökkääjä Victor Anicheben leipiinsä. 22-vuotiaan Anicheben nykyinen sopimus Evertonissa päättyy ensi kesään, mikä tarkoittaisi sitä, että mies olisi vapaa lähtemään kesällä seurasta jopa ilman siirtosummaa tai ulkomaille huomattavan edullisesti. Neuvottelut jatkospoimuksesta miehen ja Evertonin välillä ovat käynnissä.
-------------------------------------------------------------------------------------------

8.12.2010 Evertoniin Crystal Palacesta palaava brittihyökkääjä James Vaughan, 22, on haluttua tavaraa Englannin Mestaruussarjaoukkueiden keskuudessa. Mies on kertonut aiemmin, että jos hän ei tule vakituista peliaikaa Evertonissa saamaan, liittyisi hän mielellään pysyvästi Crystal Palacen riveihin. Palacen manageri
George Burley on kertonut olevansa kiinnostunut hankkimaan Vaughanin joukkueeseensa. Huhuttu siirtosumma olisi noin miljoona puntaa.

Nyt kuitenkin myös Mestaruussarjajoukkue Leicester City, missä 'Vaughany' on palloili viime keväänä, on huhujen mukaan ilmoittatunut mukaan tarjouskilpaan miehestä. Syynä luultavasti Tottenham-hyökkääjä Robbie Keanen lainasopimuksen epäonnistuminen Leicesterin kanssa.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Lue myös:
-> 21.11.2010 - SIIRTOHUHUJA: manageri Moyes pelkää Heitingan lähtevän tammikuussa
-> 28.10.2010 - Pienaar jättää Evertonin tammikuussa?

Lähteet: evertonfc.com, skysports.com, eurorivals.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti