sunnuntai 6. helmikuuta 2011

6.2.2011 - Baines mukaan Englannin maajoukkueeseen – Jagielka ulkona

Tämä on Suomalaisen Everton-sivuston kevytversio. Siirry tähän uutiseen täysversion puolella tästä.

26-vuotias vasenlaitapakki palaa Englannin maajoukkuerinkiin keskiviikkona klo 21:15 ystävyysottelussa Tanskaa vastaan.

 
Leighton Baines jätettiin tylysti 23 pelaajan maajoukkueringin ulkopuolelle juuri ennen kesän MM-kisoja Etelä-Afrikassa. Nyt miehen kyvyt on jälleen hoksattu, ja mies lienee vähintään vaihtopenkillä Tanskaa vastaan keskiviikkoillan ottelussa.

Pari viikkoa kinnerjännevamman ja sen jälkipotemisen takia sivussa Evertonin aloituskokoonpanosta ollut Phil Jagielka jätettiin maajoukkueryhmän ulkopuolelle. 'Jags' on syksyllä kuulunut Englannin valmentaja Fabio Capellon luottonimiin, mutta viime aikainen pelaamattomuus ja mahdollisesti pieni vireen menettäminen saivat italialaisvalmentajan jättämään luottomiehensä pois joukkueesta.


Koko Englannin joukkue:

Ben Foster, Joe Hart, David Stockdale

Leighton Baines, Gary Cahill, Ashley Cole, Michael Dawson, Glen Johnson, Joleon Lescott, John Terry, Kyle Walker,

Gareth Barry, Stewart Downing, Steven Gerrard, Frank Lampard, James Milner, Scott Parker, Theo Walcott, Jack Wilshere, Ashley Young,

Gabriel Agbonlahor, Darren Bent, Peter Crouch, Jermain Defoe ja Wayne Rooney

Muuta:

Ensi keskiviikkona mitellään klo 21:30 myös Belgia-Suomi -ystävyysottelu. Everton-tähti Marouane Fellaini on kutsuttu edustamaan maataan otteluun.

Everton-hyökkääjä Victor Anichebe korvaa loukkaantuneen Shola Ameobin Nigerian maajoukkueessa sen kohdatessa keskiviikkona ystävyysottelussa Sierra Leonen. Myös Evertonista lainalla oleva Joseph Yobo on joukkueen mukana. Toista Evertonin nigerialaislainapeluri Aiyegbeni Yakubua ei kutsuttu otteluun.

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti