lauantai 26. maaliskuuta 2011

26.3.2011 - Everton-pelaajat maajoukkuetehtävissään

Tämä on Suomalaisen Everton-sivuston kevytversio. Siirry tähän uutiseen täysversion puolella tästä.
 
Maajoukkuetauon aikana valtaosa Evertonin pelaajista liittyy isänmaansa joukkueen leipiin. Luvassa on niin EM-karsintaa kuin ystävyysotteluitakin.


 
Englannin maajoukkuetta edustavien Phil Jagielkan ja Leighton Bainesin lisäksi seitsemän muuta Sinistä sai kutsun maansa ykkösjoukkueen palvelukseen.

Dinyar Bilyalaetdinovin Venäjä kohtaa tänään la klo 17:00 Euroopanmestaruuskisakarsinnan B-lohkossa Armenian. Lisää seuraa, kun joukkue kohtaa vieraskentällä Qatarin ystävyysottelussa. John Heitinga urakoi eilen 25.3. täydet minuutit Alankomaiden puolustuksen sydämessä, kun maa kukisti Unkarin EM-karsinnan E-lohkossa peräti 4-0. Osumista vastasivat Rafael van der Vaart, Ibrahim Afellay, Dirk Kuyt ja Robin van Persie. Unkari pääsee tavoittelemaan revanssia jo pian, sillä maiden on määrä kohdata uudestaan Eurokarsinnan merkeissä ensi tiistaina klo 21:30. Myös Ján Mucha edustaa maataan EM-karsintaottelussa.

Séamus Coleman oli kutsuttu Irlannin joukkueen mukaan, mutta karsintaottelu Makedoniaa ja ystävyysottelu Uruguayta vastaan jäivät haaveeksi miehen saatua nilkkavamman harjoituksissa.

Maalivahti Tim Howard vahtii Yhdysvaltain 22-henkisen joukkueen veräjää ystävyysotteluissa Argentinaa (su 26.3. klo 01:00) ja Paraguayta (ti 29.3.) vastaan. Victor Anicheben Nigeria kohtaa Abujassa Etiopian su 27.3. ja Kenian ti 29.3.

Howardin kaima Tim Cahill kohtaa Australian kanssa Mönchengladbachin kaupungissa ystävyysottelussa Saksan ti 29.3. klo 21:45.

Myös nuoret Siniset pitävät Evertonin lippua korkealla
–  sekä James Vaughan (Englanti), Magaue Gueye (Ranska), Nathan Craig (Wales) että Shane Duffy (Irlanti) on valittu edustamaan maidensa alle 21-vuotiaiden joukkueita. Vaughanin Englanti kukisti toissapäivänä to Tanskan Danny Welbeckin, Scott Sinclairin, Daniel Sturridgen ja Jordan Hendersonin osumilla. Maanantaina joukkue isännöi Islantia Deepdalella klo 21:45.

Jose Baxter ja Luke Garbutt ovat mukana Englannin alle 19-vuotiaiden maajoukkueen kokoonpanossa sen kohdatessa Alankomaat Amsterdamissa ti 29.3. Baxter kärsi harjoituksissa takareisivamman, minkä vuoksi ei pysty pelaamaan ottelussa. Shkodran Mustafi edustaa Saksan alle 19-vuotiaita sen kohdatessa Belgian ja Ukrainan.

Lisäksi Evertonin poikaihmeet, John Lundstram, Hallam Hope ja Anton Forrester mittelevät Englannin paidassa alle 17-vuotiaiden turnnauksessa Brysselissä tänään la 26.3. Jasper Johns oli nimetty Englannin alle 16-vuotiaiden ryhmään, joka kohtasi ke 23.3. Pohjois-Irlannin.


Evertonin pelaajat maajoukkuetehtävissään:


PELAAJA                            JOUKKUE

Leighton Baines                  Englanti

Phil Jagielka                        Englanti

Tim Cahill                             Australia

John Heitinga                      Alankomaat

Diniyar Bilyaletdinov           Venäjä

Séamus Coleman               Irlanti

Tim Howard                         Yhdysvallat

Ján Mucha                           Slovakia

Victor Anichebe                  Nigeria

Magaye Gueye                    Ranska U-21

James Vaughan                  Englanti U-21

Nathan Craig                       Wales U-21

Shane Duffy                         Irlanti U-21

Jose Baxter                         Englanti U-19

Luke Garbutt                       Englanti U-19

Shkodran Mustafi               Saksa U-19

John Lunstram                    Englanti U-17

Hallam Hope                       Englanti U-17

Anton Forrester                  Englanti U-17

Jasper Johns                      Englanti U-16

-> Lue myös: 21.3.2011 - Baines ja Jagielka maajoukkueen matkaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti