lauantai 19. marraskuuta 2011

19.11.2011 - ENNAKKO: Everton FC vs. Wolverhampton Wanderers

 

Siniset koettaa katkaista kolmen tappiollisen ottelun putkensa tänään la 19.11. klo 17:00, kun vieraaksi Goodison Parkille saapuu Wolverhampton Wanderers.

Sarjataulukon neljänneksi viimeisellä sijalla laahaava Everton sai toissapäivänä kerrottavakseen iloisia uutisia, kun ehdoton tähtipelaaja, Marouane Fellaini, solmi perätiviiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen liverpoolilaisseuran kanssa. Belgialaiskeskikenttäpelaaja palanneekin tänään takaisin Sinisten kokoonpanoon kärsittyään pelikieltonsa edellisottelussa Newcastlea vastaan.

Vierasjoukkue Wolverhampton onnistui kukistamaan Wigan Athleticin ennen maajoukkuetaukoa lukemin 3-1. Voitto oli Susien ensimmäinen sitten elokuun. Silti Wolves on sarjataulukossa neljä sijaa Evertonin yläpuolella – tosin Evertonilla on vain yksi piste Wolvesia vähemmän ja yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Joukkueuutiset:

Evertonilta on varmasti sivussa Victor Ancihebe (nivunen). Varpaansa murtaneen Phil Jagielkan pelaaminen on epävarmaa. Kapteeni Phil Nevillen (nivunen) pelaaminen on myöskin kyseenalaista.

Wolverhampton matkaa Liverpooliin ilman Ronald Zubaria (nivunen) ja Kevin Foleyä (nilkka). Juuri lainalta Watfordista palanneen Michael Kightlyn pelaaminen on epätodennäköistä.

Mahdolliset kokoonpanot:

Everton:

--------------Saha--------------

--------------Cahill--------------

Osman--------------Coleman

-------Rodwell--Fellaini------

Baines----------------Hibbert

-------Distin---Jagielka------

-------------Howard------------

Vaihdossa mahdollisesti: Mucha, Heitinga, Neville, McFadden, Bilyaletdinov, Drenthe ja Vellios.

Wolverhampton:

------Fletcher--Doyle------

Jarvis-------------Edwards

------O'Hara--Henry--------

Ward-------------Stearman

------Berra---Johnson------

----------Hennessey---------

Tulosveikkaus:

Maajoukkuetauon aikana tapahtuneet Fellainin jatkosopimus ja Phil Jagielkan sekä Jack Rodwellin vahvat esitykset Ebglannin maajoukkueessa tuovat lisävoimaa koko Siniselle kaartille, ja Everton hoitaa ottelun lukemin 2-0. Maalintekijöinä Jack Rodwell ja Royston Drenthe. Syöttäjinä Louis Saha ja Diniyar Bilyaletdinov. Evertonin nollapeli edellyttää tarkkaa puolustamista etenkin Leighton Bainesiltä, joka on viime aikoina kerännyt kyllä kunniaa – muttei todellakaan puolustuspäässä.

Veikkauksen kohteen 43 pitkävetokertoimet:

E W

1     x     2

1,6    3,45   5,45

Huomioita:

– Wolverhamptonin tämänhetkiset 11 pistettä ovat joukkueen paras saavutus Valioliigassa ensimmäisten 11 pelatun ottelu jälkeen.

– Seitsemän Evertonin kahdeksasta Valioliigaosumasta Wolvehamptonia vastaan on tullut ensimmäisellä puoliajalla.

– Everton on tehnyt 55% tämän kauden maaliestaan Valioliigassa ottelun viimeisen 15 minuutin aikana.

– Wolvehamptonin joukkueessa on kahdeksan pelaajaa, jotka ovat olleet avauskokoonpanossa jokaisessa tämän kauden liigapelissä. Se on liigan suurin määrä.

Lähteet: guardian.co.uk, evertonfc.com, veikkaus.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti