sunnuntai 12. elokuuta 2012

Jack Rodwell Manchester Cityyn

Everton on hyväksynyt Manchester Cityn vahvistamattoman suuruisen tarjouksen Rodwellista.

21-vuotias Rodwell siirtyi naapurikaupunkiin viiden vuoden sopimuksella. Huhujen mukaan viime kauden liigamestarit pulittavat Englannin maajoukkuemiehestä 20 miljoonaa puntaa.

"Minulla on erityinen suhde seuran omistajaan, herra [Bill] Kenwrightiin, joka ei halunnut minun lähtevän, mutta tätä tilaisuutta en voinut jättää käyttämättä.

"Haluan välittää kiitokseni jokaiselle Evertonin jalkapallojoukkueessa. Manageri [David Moyes] on ollut erinomainen minulle, ja hän on tehnyt minusta pelaajan, joka olen nykyisin.

"Haluan kiittää häntä ja koko valmennushenkilöstöä sekä pelaajia, jotka ovat työskennelleet kanssani siitä saakka, kun liityin [Evertonin] akatemiaan 7-vuotiaana. Viimeisenä haluan kiittää faneja, jotka ovat olleet uskomattomia Everton-vuosieni aikana. Olen nauttinut jokaisesta hetkestä siellä, ja toivotan jokaiselle parasta mahdollista onnea tulevaan kauteen ja tulevaisuuteen", Rodwell tunteilee.

Rodwell on erittäin potentiaalinen mutta valitettavan loukkaantumisherkkä pelaaja, joka tuo City-manageri Roberto Mancinille pallovarmemman vaihtoehdon keskikentän pohjalle kolmekymppisen Gareth Barryn pelipaikalle. Evertonissa nuorukainen ei ollut vielä ehtinyt saavuttaa vakituista paikkaa avauskokoonpanossa erinomaisesti pelaavien Marouane Fellainin tai Darron Gibsonin kustannuksella.

Siirtoikkunan viimeiset hetket koitunevat erittäin jännittäviksi manageri David Moyesin apujoukkoineen saadessa hieman rahaa käyttönsä. Everton-sivusto toivottaa Rodwellille menestyksekästä ja loukkaantumishuoletonta uranjatkoa.

Lähde: evertonfc.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti