lauantai 18. elokuuta 2012

Mirallas Evertoniin?

Muiden muassa Liverpool Echo ja Skysports kertovat Kevin Mirallasin saapuvan Liverpooliin lääkärintarkastukseen viikonlopun aikana.

Huhujen mukaan Olympiakos ja Everton ovat päässeet sopuun Mirallasin 5,3 miljoonan punnan suuruisesta siirtosummasta.

Niin laiturin kuin keskushyökkääjän roolissa viihtyvä 24-vuotias Belgian maajoukkuepalaaja on aiemmin vihjannut harkitsevansa siirtymistä Evertoniin. Viime kaudella 18 maalia 22 ottelussa Olympiakosille paukuttaneen tähtipelaajan perässä on ollut muitakin Valioliigaseuroja.

"On mahdollista mennä Evertoniin, on mahdollista mennä Arsenaliin. En tiedä", hän kertoi toissapäivänä.

"Puhun managerini kanssa ja teen hyvän päätöksen itselleni. Puhun myös perheeni kanssa asiasta.

"Molemmat ovat suuria Valioliigajoukkueita, mutta on tärkeämpää, että saan pelata viikoittain. Tällöin Everton olisi hivenen parempi vaihtoehto.

"Se [Everton] on hyvä joukkue ja hyvä tilaisuus, sillä kaverini Marouane Fellaini pelaa siellä, mutta en tiedä.

"Huomenna [perjantaina 17.8.] menen Kreikkaan ja ensi viikolla menen Englannin Valioliigaan tai Kreikan Superliigaan."

Mirallas-huhujen lomassa Everton-manageri David Moyes on kertonut haluavansa vahvistaa joukkuettaan vielä vähintään kahdella pelaajalla ennen siirtoikkunan sulkeutumista elokuun 31. päivänä.

"Harkitsemme paria pelaajaa, ja odottaisin tekevämme jonkinlaista bisnestä melko pian ", hän sanoi. "Kaksi ei välttämättä ole riittävästi, vaan saatan silti tarvita vahvistusta joukkueeseen. Meillä on melko vähän nuorempia pelaajia Wallacen, Baxterin, João Silvan ja Forshawin menettämisen jälkeen."

Mikäli Moyes onnistuu hankkimaan lisää leveyttä rinkiinsä, aikoo hän harkita ainakin Ross Barkleyn lainaamista joksikin aikaa Mestaruussarjaan pelikokemusta kartuttamaan.

"Harkitsen hänen lainaamistaan Mestaruussarjaan tulevaksi kuukaudeksi tai pariksi. En voi tehdä sitä ennen kuin pelaajistomme on tarpeeksi vahva, mutta haluaisin hänen saavan pelikokemusta."

Myös Evertonin viime kauden nuoreksi pelaajaksi valitun kreikkalaishyökkääjä Apostolos Velliosin lainaamisesta muualle on spekuloitu brittimediassa. Muun muassa Sheffield Wednesdayn väitetään olevan kiinnostunut nuorukaisen palveluksista.

Lähteet: liverpoolecho.co.uk, skysports.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti