keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Ferin siirto peruttu!

Juuri tulleen tiedon mukaan Leroy Fer "ei läpäissyt Evertonin lääkärintarkastusta" ja näin hänen siirtymisensä Twentestä Sinisiin on peruttu.

Todellinen syy siirron peruuntumiselle on kuitenkin Everton-johdon pelleily siirtosummasta sovittaessa. Twente oli jo hyväksynyt Evertonin reilun kahdeksan miljoonan punnan tarjouksen, mutta tämän jälkeen Kenwrightilla ja kumppaneilla oli vielä pöytään tuotavanaan lukuisia lisäehtoja ja osamaksuehdotuksia.

Twenten seurajohtaja sanoi eilen, että jos Everton ei maksa jo sovittua summaa kerralla, siirto ei toteudu. Ilmeisesti Kenwright ei ylläyksekseen voittanutkaan lotossa viime lauantaina, joten Fer jää ainakin toistaiseksi Hollantiin.

Evertonin seurajohtaja Robert Elstonen kommentit: "Olimme jo innostuneet Leroyn tulemisesta Goodisonille, mutta valitettavasti eräät seikat siirrossa eivät menneet sujuvasti.

"Uskon, että fanimme ymmärtävät meidän laittavan seuran talouden etusijalle."

Evertonilla on jo kiire vahvistaa rinkiään, sillä siirtoikkuna sulkeutuu huomenna myöhään illalla. Jos vahvistuksia ei nähdä, on seurajohdolla enemmän kuin paljon selitettävää.

Lue myös:

-> Evertonin virallinen lausunto möhlinnästään

-> Juttumme: Leroy Fer Evertoniin!

Lähde: yle.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti