maanantai 7. tammikuuta 2013

Joukkueuutiset: Cheltenham vs Everton

Huhujen mukaan Lille olisi tehnyt kolmen miljoonan euron suuruisen tarjouksen Evertonissa vaihtopenkille juuttuneesta Magaye Gueyestä. Potentiaalinen 21-vuotias ranskalainen ei ole saanut kunnollista mahdollisuutta ykkösjoukkueessa - varsinkaan hänen oikealla pelipaikallaan, hyökkääjänä - ja harvat esitykset laiturin roolissa eivät ole olleet kovinkaan kaksisia.

John Heitinga on saman lähteen mukaan siirtymässä Ajaxiin, eikä hän sen vuoksi olisi mukana Evertonin kokoonpanossa tänään ma klo 21:45 alkavassa FA Cupin kolmannen kierroksen ottelussa Cheltenhamia vastaan. Itse Heitinga tweettasi hetki sitten olevansa sivussa "pienen loukkaantumisen takia" antamatta mitään tarkempaa kuvausta asiasta.

Loukkaantuneet Darron Gibson ja Tony Hibbert missaavat illan ottelun varmasti. Kevin Mirallas ja Séamus Coleman alkavat jo olla lähellä pelikuntoa, mutta on epävarmaa, haluaako manageri David Moyes ottaa miehiä riskillä kehiin Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla mittelöivää Cheltenhamia vastaan.

Lähteet: twitter.com/footyagentking, evertonfc.com