tiistai 9. heinäkuuta 2013

Alcaraz ja Robles Evertoniin!

Paraguayn maajoukkuetoppari Antolín Alcaraz, 30, ja espanjalaismaalivahti Joel Robles, 23, siirtyvät Evertoniin kaksi- ja viisivuotisilla sopimuksilla. Molemmat herrat pelasivat Arouna Konén tavoin viime kaudella Wiganissa Roberto Martínezin alaisuudessa.

Alcarazista ei makseta siirtokorvausta, sillä hänen sopimuksensa Wiganin kanssa päättyi kuluneesen kauteen. Roblesista sen sijaan maksetaan huhujen mukaan Atletico Madridille kaksi miljoonaa puntaa, ja osa huhuista väittää, että espanjalaisseuralla on halutessaan oikeus ostaa mies samalla hinnalla takaisin.

Isokokoinen, 195-senttinen Robles pelasi viime kauden lainalla Wiganissa ja vartioi joukkueen maalia kahdeksassa liigaottelussa. Parhaiten fanien mieliin nuori lupaus jäi huikeasta esityksestään voitokkaassa FA Cupin finaalissa Manchester Cityä vastaan. Saman jalkapalloakatemian Manchester Unitedin David de Gean kanssa käyneestä espanjalaisesta on nyt tarjoitus tulla pitkään kaivattu nuori kilpailija 34-vuotiaalle ykkösvahti Tim Howardille. Everton on huhujen mukaan etsinyt sopviaa peluria kyseiseen tehtävään jo vuosia, ja muiden muassa nuoret suomalaismolarit Ville Viljala (JJK) sekä Jukka Lehtovaara (TPS) ovat käyneet joukkueen testattavana. 

Wiganissa avauskokoonpanon luottopelaajana tunnettu 187-senttinen Alcaraz tuo niin ikään kilpailua ja leveyttä Evertonin toppariosastolle. Jää nähtäväksi, onnistuuko hän syrjäyttämään 35-vuotiaan Sylvain Distinin avauskokoonpanosta, mutta joka tapauksessa peliaikaa lienee kuitenkin olevan tarjolla.

Uusista hankinnoista ilmeisesti vain Robles lähtee muun joukkueen mukaan Itävaltaan harjoitteluleirille. Miehistö pääsee tositoimiin ensi sunnuntaina kello 18, kun vastaan asettuu paikallinen Austria Wien. Äskettäisistä maaotteluistaan väsyneet Koné ja Alcaraz liittyvät joukkueen vahvuuteen myöhemmin tässä kuussa.

Lue myös


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti