sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Ennakko: Austria Wien vs Everton FC

Everton aloittaa harjoituskautensa tänään sunnuntaina kello 18:00, kun vastaan asettuu Itävallan hallitseva mestari Austria Wien. Ottelu on katsottavissa suorana EvertonTV:ssä.

Mukana Itävallassa on lähes koko joukkue. Uusista hankinnoista puolustaja Antolín Alcaraz sekä maalivahti Joel Robles ovat käytettävissä. Arouna Koné ja Gerard Deulofeu liittyvät harjoituksiin myöhemmin tässä kuussa. Manageri Martínezin mukaan Robles on tänään avauskokoonpanossa ja Alcaraz vielä huilivuorossa.

Lisäksi Tim Howard, John Heitinga, Séamus Coleman, Nikica Jelavic, Ross Barkley, Luke Garbutt ja John Stones ovat vielä luvallisella lomalla alkukesällä pelaamiensa maaotteluiden takia. Martínezin mukaan kaikki vielä lomailevat pelaajat ovat varmasti Evertonin käytettävissä vasta elokuussa harjoitusottelussa Real Betisiä vastaan.

Eilen 40 vuotta täyttänyt Martínez luonnehtii illan vastustajaa näin: "He ovat Itävallan mestareita ja hyvin organisoitu joukkue. He tuntevat oman pelisysteeminsä todella hyvin, ja heillä oli muutama todellinen valopilkku viime kaudella – erityisesti hyökkäyspäässä. Se tulee olemaan todella tärkeä testi kuntotasollemme."

(Enemmän tai vähemmän) Todennäköinen avauskokoonpano:

----------Anichebe----------
----------Naismith-----------
Pienaar------------Mirallas
-----Gibson--Fellaini------
Baines--------------Hibbert
------Distin--Jagielka------
------------Robles------------

Nuoret pelaajat, kuten hyökkääjät Apostolos Vellios ja Conor McAleny, keskikenttäpelaajat Matthew Kennedy, Francisco Júnior ja Conor Grant sekä puolustajat Shane Duffy ja Tyias Browning saanevat myös vastuuta ainakin harjoituskauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Siksi avauskokoonpanoa illan kamppailuun on melko hankala ennustaa. Mutta mitäpä sitä turhia murehtimaan, sillä muutaman tunnin päästä saamme tähän pulmaan vastauksen nähdessämme asian aivan itse.

Lähde: evertonfc.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti