perjantai 30. heinäkuuta 2010

30.7.2010 - ENNAKKO: Norwich City vs. Everton FC

Tämä on Suomalaisen Everton-sivuston kevytversio. Siirry tähän uutiseen täysversion puolella tästä.

John Ruddy kohdannee ex-seuransa Evertonin Norwich Cityn veräjänvartijana.
Otteluisäntä Norwich City sijoittui viime kaudella Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla ensimmäiseksi ja näinollen nousee tulevaksi kaudeksi takaisin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle eli Mestaruussarjaan.


Evertonin käytettävissä olevat pelaajat:
Howard, Turner, Mucha, Hibbert, Neville, Coleman, Baines, Distin, Yobo, Mustafi, Rodwell, Arteta, Cahill, Pienaar, Bilyaletdinov, Gueye, Vaughan, Saha, Yakubu, Beckford, Baxter ja Silva.

Evertonilla sivussa ovat varmasti harjoituksissa luokkaantuneet Leon Osman ja Victor Anichebe sekä vielä MM-kisojen jälkimainingeissa pyörivä MM-hopeamitalisti John Heitinga.

Myös Phil Jagielka on lähes varmasti sivussa ottelusta kopautettuaan harjoituksissa saman polvensa, jonka vamman vuoksi hän oli 8 kuukautta poissa pelikentiltä. Joidenkin huhujen mukaan Jagielka saattaisi olla jopa kuusi viikkoa sivussa, mutta manageri Moyes kuitenkin sanoi, että tilanne ei toistaiseksi näytä kovin vakavalta.

Moyes kertoi myös, että hän saattaa lepuuttaa vielä MM-kisoissa pelainneita pelaajia, eli luultavasti viimeisimpänä kisoista kotiutuneet ykkösmaalivahdin paikasta kilpailevat Tim Howard, Jan Mucha saavat antaa näyttöjä managerille tuonnempana. Myös Tim Cahill, joka pelasi sekä MM-kisoissa, että Australiassa tekee luultavasti tilaa avauksessa teinitähti Jack Rodwellille.

Mahdollinen Evertonin kokoonpano:

------------------------Saha-------------------------
----------------------Rodwell------------------------
Pienaar-----------------------------Bilyaletdinov
-------------Arteta-----------------------------------
---------------------------Neville---------------------
Baines-------------------------------------Hibbert
------------------Distin---Yobo---------------------
-----------------------Turner-------------------------

Vaihdossa: Howard, Mucha, Coleman, Mustafi, Baxter, Cahill, Gueye, Vaughan, Beckford, Yakubu ja Silva.

Tulosveikkaus

Kirjoittaja veikkaa, että Everton voittaa ottelun 3-0. Maalintekijöinä Saha, Beckford ja Rodwell; syöttäjinä Rodwell, Pienaar ja Coleman.

Muuta:

Ottelu näkyy suorana evertontv:ssä.

Valitettavasti Suomalainen Everton-sivusto ei pysty tarjoamaan raporttia kyseisestä ottelusta kesäkirmailukiireiden takia.Lähteet: evertonfc.com, Toffeeweb