torstai 28. lokakuuta 2010

28.10.2010 - Pienaar jättää Evertonin tammikuussa?

 Tämä on Suomalaisen Everton-sivuston kevytversio. Siirry tähän uutiseen täysversion puolella tästä.

Everton-keskikenttäpelaaja Steven Pienaar, 28, ei ole toistaiseksi allekirjoittanut kesällä joukkueen tarjoamaa jatkospoimusta vanhan mennessä umpeen ensi kesänä.

Tarjottu £65 000 viikossa on ilmeisesti Kapkaupungin Ajaxin kasvatille liian vähän, ja vanhan sopimuksen päättyessä tähän kauteen, hän  saa jo tammikuun aikana etsiä itselleen uuden seuran ilman Evertonin suostumusta, saatika siirtosummaa. Huhujen mukaan usea Euroopan menestyksekäs joukkue olisi miehen perässä; mm. viime Mestareiden Liiga -finalistit Internazionale Milano ja Bayern München sekä mm. miehen ex-seura Borussia Dortmund, Tottenham Hotspur, Manchester City, Chelsea, Liverpool ja Manchester United.

Kauden 2007 Everton-lainapestin jälkeen kahdella miljoonalla punnalla Sinisiin Borussia Dortmundista siirtynyt Pienaar on ollut viime aikoina yksi joukkueen avainpelaajista ja noussut fanien suureen suosioon.

Evertonin kapteeni Phil Neville: "Olisi suuri takaisku menettää hänet. Hän on ratkaisevasti vaikuttava hahmo joukkueessamme. Olimme samassa tilanteessa Joleon Lescottin kanssa, emmekä silloinkaan halunneet, että hän (Lecott) lähtisi.

"Stevenille voi hokea kokoajan, ettemme halua hänen lähtevän, mutta loppujenlopuksi se on hänen oma päätöksensä."


-> Lue myös skysports.com: Howard hopes for Pienaar stay

Veikkaa, pysyykö Pienaar Evertonissa äänestyksessä täysversion puolella.