torstai 27. tammikuuta 2011

27.1.2011 - Vaughan jälleen Crystal Palaceen

 Tämä on Suomalaisen Everton-sivuston kevytversio. Siirry tähän uutiseen täysversion puolella tästä.
 
22-vuotias hyökkääjälupaus vaihtaa maisemaa loppukaudeksi Evertonin hyökkääjäpulasta huolimatta.

 
Ennen loukkaantumisiaan todella lupaavia otteita esittänyt Vaughan on jäänyt Evertonissa loukkaantumisherkän ranskalaisen Louis Sahan ja viime kesän brittihyökkääjähankinnan Jermaine Beckfordin varjoon.

Syksyllä kolmisen kuukauden aikana viisi maalia Palacelle viimeistellyt Vaughan: "Olen todella iloinen, että siirto saatiin tehtyä. Aloitan toivottavasti hajoitukset poikien kanssa ja pelaan pian. Odotan sitä innolla."

Sillä aikaa, kun Vaughan oli Evertonissa, sai Palacen valmentaja George Burley potkut. Tilalle astui kakkosvalmentaja Dougie Freedman.

"Dougie oli suuri syy paluulleni. Hän työskenteli läheisesti kanssani ollessani täällä viimeksi. Myös Palacen fanit ovat aina arvostaneet minua, ja sillä aikaa kun en ollut heidän luonaan, moni heistä kyseli perääni ja yritti tavoittaa minua, mikä on hienoa."

Jo 9-vuotiaana Evertonin akatemiaan liittynyt 'Vaughany' tuli Englannin Valioliigan kaikkien aikojen nuorimmaksi maalintekijäksi vuonna 2005 nimenomaan Palacea vastaan.

Osan viime kaudesta mies vietti Mestaruussarjassa palloilevien Derby Countyn ja Leicester Cityn joukkueissa vähäisen Evertonissa saadun peliajan myötä.

Vaughanin sopimus Evertonin kanssa kestää vuoden 2012 kesään saakka.