lauantai 30. heinäkuuta 2011

30.7.2011 - ENNAKKO: Birmingham City vs. Everton FC

Everton jatkaa harjoituskauden otteluiden sarjaa kohtaamalla tuoreen Valioliigatippuja Birmingham Cityn la 30.7. klo 17:00.


 
Valioliigasta putoamisesta huolimatta Birmingham ei ole heikentynyt juurikaan – melkein päinvastoin. Birmingham on saanut jokaiselle kentän osa-alueelle uuden pelaaja: maaliin Boaz Myhillin West Bromwichista, puolustukseen Steven Caldwellin Wigan Athleticista, keskikentälle Chris Burken Cardiff Citystä ja Morgaro Gomis'n Dundee Unitedista ja hyökkäykseen Adam Rooneyn Iverness Caledonian Thistlestä sekä Marlon Kingin Coventry Citystä. Everton-ottelussa viisi kuudesta uudesta hankinnasta päässee tositoimiin Marlon Kingin jäädessä sivuun loukkaantumisen vuoksi.

Everton sen sijaan ei ole saanut siirtomarkkinoilla mitään muuta aikaiseksi kuin James Vaughanin myynnin noin £3,5 miljoonalla Norwich Cityyn. Ehkä me fanit saamme jonkinlaisen kuvan Evertonin pelaajatilanteesta joukkueen joutuessa harjoituskauden ensimmäistä kertaa "tosipeliin"
– vastus on sentään edelliskaudesta vahvistunut Mestaruussarjan voittajakanditaatti, eikä mikään kolmosdivarin pubijengi tai yhdysvaltalaispuoliammattilaisjoukkue.

Joukkueuutiset:

Birminghamin avauskokoonpanoehdokkaista on sivussa varmasti vain Marlon King. Evertonilta on varmasti sivussa puolestaan Mikel Arteta, jonka ennustetaan kuitenkin saavuttavan pelikunnon juuri ja juuri ennen varsinaisen kauden alkua. Lisäksi Marouane Fellainin (nilkka) ja Louis Sahan (nilkka) pelaaminen on epävarmaa.

Evertonin nuoremmasta kaartista koottu joukkue hävisi eilen harjoitusottelussa Oxford Unitedille 1-0. Eilisessä joukkueessa mukana olleet ykkösjoukkueen pelaajat, Ross Barkley, Magaye Gueye, Conor McAleny, Apostolos Vellios ja Shane Duffy, tuskin pelaavat kovin suuria minuutteja tänään Brumia vastaan.


Mahdolliset kokoonpanot:

Birmingham:

Boaz Myhill; Steven Caldwell, Scott Dann, Liam Ridgewell, Stephen Carr; Chris Burke, Morgaro Gomis, Jean Beausejour, Keith Fahey; Adam Rooney, Nicola Zigic.

Vaihdossa mahdollisesti koko kunnossa oleva loppujoukkue.

Everton:

---Beckford--Yakubu----
Anichebe----------Osman
--------Rodwell--------------
--------------Fellaini----------
Baines------------Coleman
-------Distin--Jagielka------
------------Mucha--------------

Vaihdossa mahdollisesti: Howard, Heitinga, Hibbert, Neville, Barkley, Bilyaletdinov, Gueye, McAleny, Vellios ja Cahill.

Tulosveikkaus:

Tunnetusti fyysinen Birmingham ei todellakaan päästä Evertonia helpolla. Joukkue on vahvistunut kaikista vähiten hyökkäyksen osalta, joten ottelusta tullee vähämaalinen. Kirjoittaja uskoo Evertonin saavan runtattua puoliväkisin ainakin yhden kassin, kun Birmingham ei taas saa hyökkäyspäässä juuri mitään aikaan. Näiden perustelujen siivittämänä pelin lopputulos on 0-1 Evertonille Victor Anicheben maalilla Leon Osmanin syötöstä.
Muuta:

Ottelu on nähtävissä suorana evertontv:stä joko hintaan 4,99£/ottelu tai 10£ kolmesta harjoituskauden ottelusta. Heinäkuusta lähtien evertontv sinällään on ollut maksuton, ja edellyttää vain rekisteröitymisen Evertonin internet-sivulle evertonfc.comiin. Kirjoittaja suosittelee sivuille rekisteröitymistä kaikille lukijoille.


Valitettavasti Suomalaisen Everton-sivuston raportin tarjoaminen ottelusta on epävarmaa kirjoittajan ollessa kesämökillä, jonka nettiyhteys ei välttämättä riitä pelin seuraamiseen Evertontv:stä.
Lähteet: bcfc.com, evertonfc.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti