tiistai 21. syyskuuta 2010

21.9.2010 - ENNAKKO: Brentford FC vs. Everton FC

Tämä on Suomalaisen Everton-sivuston kevytversio. Siirry tähän uutiseen täysversion puolella tästä.

Everton vierailee Englannin 3. korkeimman sarjatason Brentford FC:n luona Liiga Cupin 3. kierroksen ottelussa 21.9.2010 klo 21:45.

Brentford esiintyy ensimmäistä kertaa Liiga Cupin kolmannella kierroksella sitten kauden 1991-92. Tälle kierrokselle joukkue on edennyt kaatamalla Cheltenhamin ja Hull Cityn.Tim Cahill on jälleen joukkueen käytettävissä missattuaan viime lauantain Valioliigaottelun Newcastle Unitedia vastaan polvivamman vuoksi. Myös kapteeni Phil Nevillen paluu on lähellä ja saattaa olla ottelussa jopa aloituskokoonpanossa. Varmasti sivussa ottelusta Evertonilta ovat Jack Rodwell (nilkka), Louis Saha (pohje) ja Victor Anichebe (virallisten tietojen mukaan polvi).
Brentford-hyökkääjä Robbie Simpson saattaa saavuttaa pelikunnon illan otteluun mennessä, mutta varmasti 'Mehiläisiltä' sivussa on keskikenttäpelaaja David Hunt (polvi).

Edellisessä ottelussaan 18.9.2010 Brentford pelasi tasan 0-0 Hartelpool FC:n kanssa, kun Everton taas hävisi samana päivänä Newcastlelle 0-1.

Mahdolliset avauskokoonpanot:

Brentford:

Ben Hamer; Michael Spillane, Pim Balkestein, Karleigh Osborne, Craig Woodman; Nicky Adams, Kevin O'Connor, Toumani Diagouraka, Myles Weston; Charlie MacDonald, Gary Alexander

Vaihdossa luultavasti: Richard Lee, Marcus Bean, David McCracken, Sam Saunders, Nicky Foster, Leon Legge ja Sam Wood.


Everton:

---------------Yakubu------------------
----------------Cahill--------------------
Pienaar---------------------Coleman
------------Arteta-----------------------
---------------------Fellaini-------------
Baines-------------------------Neville
------------Distin--Jagielka----------
----------------Mucha-------------------

Vaihdossa mahdollisesti: Howard, Hibbert, Heitinga, Barkley, Bilyaletdinov, Gueye ja Beckford.

Tulosveikkaus:


Kirjoittaja uskoo, että kaksi yksi sarjataso joukkueiden välillä tekee tehtävänsä ja Everton voittaa puhtaalla pelillä 4-0. Maalintekijöinä Yakubu, Coleman, Fellaini ja Cahill. Syöttäjinä Arteta, Baines, Cahill ja Coleman. JOS Brentford maalinteossa onnistuisi olisi asialla luultavasti kaksikko Weston-Alexander.

Kirjoittajasta on hitusen yllättävää, että Brentordin voiton kerroin on hieman pienempi kuin viime lauantaina Evertonin voittaneen Newcastlen kerroin Evertonin voitosta. Evertoninkin voittokerroin on vain 0,1 pienempi kuin vastaava kerroin Valioliigajoukkue Newcastlesta.

Veikkauksen kertoimet:
1 x 2
5,45 3,80 1,45Lähteet: evertonfc.com, evertonfc.com, en.wikipedia.org, veikkaus.fi, brentfordfc.co.uk, news.bbc.co.uk

Muuta:


Valitettavasti Suomalainen Everton-sivusto ei pysty tarjoamaan ottelusta ainakaan täysipainoista raporttia.